Talen

  • Nederlands
  • English

Home

Hallo, ik ben Brigitte Fekkes.

Ik schilder en teken. Ik gebruik hoofdzakelijk acrylverf en daarnaast portretteer ik wel eens met (pastel)krijt. (pastel)Krijt is een tekenmateriaal waarmee je mooie kleurstellingen kunt bewerkstelligen. Wanneer de krijttekeningen klaar zijn worden ze ingespoten met een speciale beschermingslaag. Acrylverf is een verfsoort dat sneller droogt dan olieverf, maar wel een zelfde kleurintensiteit heeft.

In de tekeningen leg ik mijn ziel en zaligheid. In mijn tekeningen wil ik dat ook terug zien. Een schilderij of tekening moet “leven”. Het moet een goede weerspiegeling zijn van hetgeen ik teken. Dit in combinatie met een goede weergave van de details geven schilderijen en tekeningen die wellicht voor u interessant zijn om u, uw dierbaren of favoriete dieren op het “doek” vast te leggen.

Zowel tekst als de afbeeldingen/foto's van de schilderijen als andere content mag niet zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de maker/BrigitteFekkesGalerie worden gedownload, of andere vormen van vermenigvuldiging, afgedrukt, gewijzigd of op andere manieren worden gebruikt.

Home | Brigitte Fekkes